Warning: Use of undefined constant OP_AWEBER_AUTH_URL - assumed 'OP_AWEBER_AUTH_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 312 Warning: Use of undefined constant OP_GOTOWEBINAR_AUTH_URL - assumed 'OP_GOTOWEBINAR_AUTH_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 330 Warning: Use of undefined constant OP_ONESHOPPINGCART_CONNECT_URL - assumed 'OP_ONESHOPPINGCART_CONNECT_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 348 Warning: Declaration of OptimizePress_Blog_Comments_Module::display_settings($section_name, $config = Array) should be compatible with OptimizePress_Modules_Base::display_settings($section_name, $config = Array, $return = false) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/modules/blog/comments/comments.php on line 482 Skrivtävling! - Ann Ljungberg Författarcoach

Många författare har fått uppleva nesan i att deras manus blivit refuserade av förlagen.  Oftast utan några kommentarer till förklaring  – det är sällan förlagen hinner med sådant. Och det svider, det vet jag!

Jag utlyser nu en tävling runt ämnet! Den handlar om att stärka sig inför – eller motverka – refusering.

Instruktioner:

1. Titta på föreläsningen 143 anledningar till refusering (mailadress krävs men det kostar inget – du hittar föreläsningen i menyn i överkanten, det går också att ladda ner pdf)

2. Välj ut de 5 punkter du tycker är viktigast att skriva om. Din anledning kan variera: det kan vara punkter du själv behöver jobba med, punkter du behärskar med fullkomlighet eller punkter du inte håller med om.

3. Skriv max 10000 tecken om varför du valt just dessa punkter.

4. Skriv max 2000 tecken om ett kreativt sätt att hantera refusering.

5 Skicka ditt bidrag till ann (at) annljungberg.se senast 9 september. Märk ditt bidrag “Skrivtävling 0911! i mailrubriken.

1:a pris – 1 års deltagande i föreläsningsserien Skrivarprat (ordinarie pris 2400 kr:-) och 20 sidor textrespons av valfri text.

2:a – 3:e pris – 6 månaders deltagande i föreläsningsserien Skrivarprat ( (ordinarie pris 1500 kr:-)

Vinnarna meddelas den 23 september.

Du som redan anmält dig till Skrivarprat eller vill göra det under tävlingstiden (extra förmånligt tom 1/9) är naturligtvis välkommen att tävla – du får pengarna tillbaka om du vinner.

Comments

comments

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!