Under oktober deltog jag i ett experiment där man skulle skapa ett kreativt projekt under en månad. Nu blev det inte så mycket av mitt deltagande pga USA-resa och sjukdom men under den första entusiastiska veckan fick jag till hela konceptet – nu är det bara lite pyssel kvar.

Och i december får du ta del av det.

Det blir en Skrivadventskalender 1-24 december. I varje “lucka” presenteras ett skrivtips och en tävling med fina priser. Vad sägs om att vinna distanskurser, böcker, lektörsutlåtande, författarcoaching eller en skrivarresa till New York inklusive resa, boende och coaching?

Varje tävling behöver ett minimiantal bidrag för att priset ska kunna delas ut så jag behöver DIN hjälp att sprida detta till alla som gillar att skriva.

Efterlyser också författare som är villiga att sponsra några av tävlingarna med sina böcker som priser!

Comments

comments

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!