Warning: Use of undefined constant OP_AWEBER_AUTH_URL - assumed 'OP_AWEBER_AUTH_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 312 Warning: Use of undefined constant OP_GOTOWEBINAR_AUTH_URL - assumed 'OP_GOTOWEBINAR_AUTH_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 330 Warning: Use of undefined constant OP_ONESHOPPINGCART_CONNECT_URL - assumed 'OP_ONESHOPPINGCART_CONNECT_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 348 Warning: Declaration of OptimizePress_Blog_Comments_Module::display_settings($section_name, $config = Array) should be compatible with OptimizePress_Modules_Base::display_settings($section_name, $config = Array, $return = false) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/modules/blog/comments/comments.php on line 482 Femte luckan - Ann Ljungberg Författarcoach

Är jätteglad för all god respons Skrivadventskalendern har fått. Idag är vi inne på 5:e luckan och den första gästartisten är med – Johanna Wistrand, bokcoach och spökskrivare. Kolla in hennes tips, toppenbra om du snabbt vill komma igång med boken.

Det finns tävlingar varje dag i kalendern. Hittills har priserna varit:

  1. En prenumeration på tidningen Skriva
  2. Föreläsningsserien Skrivarprat 
  3. Distanskursen “Hitta din bokidé
  4. Distanskursen “Skriv en roman” (fortfarande chans att vinna, fram till midnatt idag)
  5. Boken Lyckas med bokutgivning    (fortfarande chans att vinna, fram till midnatt imorgon)

Vinnarna i de första 6 luckorna presenteras på fredag 9/12.

Du kan tävla hur många gånger du vill i kalendern. Vi har kvar priser som lektörsutlåtanden, författarcoaching, böcker och  mycket annat. Värstingpriset – en skrivkurs i New York inklusive resa och boende – kommer också att dyka upp 🙂

Comments

comments

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!