Warning: Use of undefined constant OP_AWEBER_AUTH_URL - assumed 'OP_AWEBER_AUTH_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 312 Warning: Use of undefined constant OP_GOTOWEBINAR_AUTH_URL - assumed 'OP_GOTOWEBINAR_AUTH_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 330 Warning: Use of undefined constant OP_ONESHOPPINGCART_CONNECT_URL - assumed 'OP_ONESHOPPINGCART_CONNECT_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 348 Warning: Declaration of OptimizePress_Blog_Comments_Module::display_settings($section_name, $config = Array) should be compatible with OptimizePress_Modules_Base::display_settings($section_name, $config = Array, $return = false) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/modules/blog/comments/comments.php on line 482 Sommarskola: Skriv din roman - Ann Ljungberg Författarcoach

Vill du ägna sommaren åt skrivande? I nya SOMMARSKOLAN får du ett stort coachingbrev varje vecka och lektioner med skrivuppgift varje dag – från 10 juni till 17 augusti.

Den här kursen passar dig som:

  • vill satsa på att skriva lite varje dag
  • vill påbörja eller fördjupa ett romanprojekt
  • vill få struktur i både romanen och skrivprocessen

Kursmaterialet är nyskrivet, inte taget från mina andra kurser i romanskrivande – även om en del moment såklart är liknande. Den stora skillnaden mellan denna kurs och min “vanliga” romankurs är att du får mycket fler skrivuppgifter här – men ingen testrespons av mig. Du kan delta  i skrivgrupper för respons av andra deltagare under sommarskolan. Priset är avsevärt billigare än romankursen med respons – endast 825 kr.

Anmäl dig här.

Har du frågor om kursen? Skriv gärna en kommentar.

Alla andra tjänster som syns på bilden ovan hittar du länkar till här

Comments

comments

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!