En kurs för dig som har en släng av skrivkramp, skjutauppsjuka och vill höja din självkänsla för skrivandet  – och för dig som försöker pussla ihop livets alla sysslor så skrivandet får sin självklara plats.

Kursen äger rum på distans och du kan starta när du vill. Den har 6 moduler – så 6 veckor kan vara en bra kursperiod, men du har ett helt år på dig att genomföra kursen och kan gå tillbaka till materialet när du vill.

I modulerna kommer du bl a att lära dig:

  • att skapa rutiner för skrivandet
  • att bryta vanor som hindrar skrivandet
  • att mejsla ut tid fast det inte verkar finnas någon
  • att kunna skriva överallt
  • att kunna skriva närsomhelst
  • att komma över dina mentala hinder för skrivandet
  • att skapa en njutbar livsstil där skrivandet har fokus

Vi har en dedikerad sajt för kursen där du får tillgång till lektioner och övningar i PDF:er, video och ljudfiler. Det finns ett forum där du kan ställa frågor och diskutera med mig och de andra deltagarna.

Här kan du läsa mer och anmäla dig.

Comments

comments

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!