Warning: Use of undefined constant OP_AWEBER_AUTH_URL - assumed 'OP_AWEBER_AUTH_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 312 Warning: Use of undefined constant OP_GOTOWEBINAR_AUTH_URL - assumed 'OP_GOTOWEBINAR_AUTH_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 330 Warning: Use of undefined constant OP_ONESHOPPINGCART_CONNECT_URL - assumed 'OP_ONESHOPPINGCART_CONNECT_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 348 Warning: Declaration of OptimizePress_Blog_Comments_Module::display_settings($section_name, $config = Array) should be compatible with OptimizePress_Modules_Base::display_settings($section_name, $config = Array, $return = false) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/modules/blog/comments/comments.php on line 482 Jens novellkurs - Ann Ljungberg Författarcoach

Novellkursen

– för dig som vill skriva kort och bra

 

Detta är en responskurs som genom 6 fullmatade kursbrev går in i novellkonstens alla delar och som avslutas med möjlighet att få ett lektörsutlåtande på en av dina noveller. 

I kursen går vi igenom följande ämnen: 

Brev 1: NOVELLEN SOM FORM
Brev 2: ATT ANVÄNDA SIG AV IDÉER
Brev 3: NOVELLKONSTNÄRENS VERKTYGSLÅDA
Brev 4: LÄR DIG AV DINA MÄSTARE (STIL/SPRÅK/RÖST)
Brev 5: GESTALTNING OCH REDIGERING
Brev 6: PUBLICERING OCH ATT GÅ VIDARE

I kursbreven finns både skriv- läs- och inspirationsövningar med fokus på din egen kreativa process. I varje kursbrev får du respons på övningarna (max 3 sidor/brev). Du kan göra kursen i din egen takt och allt sker helt online (du har upp till åtta månader på dig att avsluta den).

Vi avslutar kursen med att du får lämna in 10 A4 sidor, (12 pt Times new roman, 1,5 raders avstånd) för ett professionellt lektörsutlåtande.

Ni får också tillgång till en sluten facebookgrupp där vi lämnar in en del av uppgifterna samt kan hålla kontakten med varandra och få råd och stöd i skrivandet. (Om du inte har/vill ha ett facebookkonto men ändå vill gå kursen måste du kontakta mig innan anmälan)

Kursledare: Jens Klitgaard

Jens arbetar som Ann Ljungbergs högra hand med allt från nyhetsbrev till lektörsläsningar, novellkursen är hans första egna distanskurs. Han är utbildad vid Biskops-Arnös författarskola och har en yrkeshögskole-examen som manusförfattare. Jens driver också Brevnoveller, en rörelse för ny litteratur i kort format där nyskrivna noveller av svenska författare och debutanter kommer hem i brevlådan och möter en publik på scener runt om i Stockholm.

Priset är 2600 kr inklusive moms,  Anmäl dig på denna länk!

Comments

comments

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!