Warning: Use of undefined constant OP_AWEBER_AUTH_URL - assumed 'OP_AWEBER_AUTH_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 312 Warning: Use of undefined constant OP_GOTOWEBINAR_AUTH_URL - assumed 'OP_GOTOWEBINAR_AUTH_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 330 Warning: Use of undefined constant OP_ONESHOPPINGCART_CONNECT_URL - assumed 'OP_ONESHOPPINGCART_CONNECT_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 348 Warning: Declaration of OptimizePress_Blog_Comments_Module::display_settings($section_name, $config = Array) should be compatible with OptimizePress_Modules_Base::display_settings($section_name, $config = Array, $return = false) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/modules/blog/comments/comments.php on line 482 Att skriva om sitt liv - Ann Ljungberg Författarcoach

Jag började skriva på ett blogginlägg igår som utvecklades till en helt ny affärsidé! Så det blev inget bloggande men hade det inte varit för utmaningen #blogg100 hade idén fortfarande legat i sin kokong där den småjäst i några år.  På fredag blir den en förtjusande fjäril som jag släpper ut på vift.

Men här kommer en helt annan inbjudan. Den 15 mars kl 19-20 har jag ett samtal med författaren Ulrika Jannert Kallenberg om att skriva om sitt liv. Vi har ett kostnadsfritt webinarium och besvarar så många tittarfrågor vi hinner. Anmäl dig här om du vill vara med under direktsändningen och/eller få inspelningen.

15mars

Comments

comments

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!