Nu ger jag mig på att blogga varje dag i utmaningen Blogg100.

Jag kommer att blogga om:

  • redigering (för att skapa den ultimata redigeringschecklistan för romaner)
  • annat om skrivande, både för författare och företagare
  • saker jag gör med min iPad (påbörjade en gång en lista med 111 saker, vore kul att avsluta den någon gång)
  • livet som digital nomad (just nu är jag i USA,kommer att jobba från många olika länder i år)
  • … och säkert en del annat

Eftersom några kanske hittar till den här bloggen för första gången tack vare utmaningen tänkte jag börja med en kort presentation av mig själv.

Jag heter Ann Ljungberg, jobbar som författarcoach och bor på en segelbåt som just nu ligger i Georgia, USA. Via nätet jobbar jag med författare och företagare som vill utveckla sitt skrivande. Ibland ses vi på plats, oftast på en inspirerande plats som London, New York, Sitges/Barcelona eller någonstans i Grekland där jag har kurser varje år. Jag erbjuder också en mängd självstudiekurser på webben. Även en som är gratis.

Du som vill ha stöd i skrivandet tillsammans med andra kan få det i mina skrivklubbar för författare eller företagare. Det går också att anlita mig som lektör eller individuell författarcoach om du kan vänta, fullbokat till juli.

Ett av mina favoritverktyg för att hålla kontakten med följare på nätet är via webinarier. Varannan fredag kl 15 är det Skriv-TV. Den 4 mars pratar vi om feel-good, en populär romangenre, med ett par gäster i “studion”

Som företagare är jag fascinerad av möjligheterna på webben. Har drivit mitt företag i 13 år nu och det hade varit knöligt, minst sagt, utan nätet eftersom jag ständigt är på resande fot. Om ett par veckor ska jag delta i en konferens i San Diego för att bli en ännu bättre internetbaserad företagare, kommer förstås att rapportera från den också.

Häng med på resan de närmaste 100 dagarna! I morgon blir det ett redigeringstips.
Vill du också vara med på #Blogg100?  Läs mer om Blogg100 på Bisonblog.

 

Comments

comments

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!