Älskar älskar älskar att göra saker tillsammans med begåvade människor. I år har jag en bra mix av egna grejer och samarbeten. Har varit på roadtrip i Florida de senaste dagarna och inte haft så mycket tid att jobba men har haft en del tidiga morgonmöten (= eftermiddag i Sverige) med både kunder och samarbetspartners och det ger extra energi.

Roligt coming up:

Content Bootcamp – ett skrivläger för företagare i lyxig miljö i Sitges nära Barcelona. Där kommer Ann Klefbohm och jag att hjälpa företagare att skapa innehåll för webben. Pst, hemlis: det kommer att handla en hel del om affärsutveckling också!

Forma ditt liv med ord – en skrivkurs i Ljungskile för alla som vill skriva om sitt liv. Det finns många sätt att skriva på, jag är där för att hjälpa de som vill skriva en roman. Tillsammans med Ulrika Jannert Kallenberg, författare och översättare som skrivit om sitt liv. Förra året hade vi 16 deltagare och vi har plats för lika många i år.

Skriv2016 – storebror till min bebis Författarkliniken som hållits i Stockholm de senaste två åren. I år samarbetar jag med tidningen Skriva för att skapa en suverän upplevelse för alla som skriver.

Keep ’em coming!
(Förlåt, alla språkpoliser, jag är i USA och ibland tar det över 😉 )

Comments

comments

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!