Warning: Use of undefined constant OP_AWEBER_AUTH_URL - assumed 'OP_AWEBER_AUTH_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 312 Warning: Use of undefined constant OP_GOTOWEBINAR_AUTH_URL - assumed 'OP_GOTOWEBINAR_AUTH_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 330 Warning: Use of undefined constant OP_ONESHOPPINGCART_CONNECT_URL - assumed 'OP_ONESHOPPINGCART_CONNECT_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 348 Warning: Declaration of OptimizePress_Blog_Comments_Module::display_settings($section_name, $config = Array) should be compatible with OptimizePress_Modules_Base::display_settings($section_name, $config = Array, $return = false) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/modules/blog/comments/comments.php on line 482 Skriv-TV idag, om att skriva feel-good - Ann Ljungberg Författarcoach

File 2016-01-14 08 21 50

Feel-good är en omåttligt populär bokgenre och vi diskuterar fenomenet i dag kl 15-16, i avsnitt 5 av Skriv-TV. Gäst i studion är Annika Estassy, författaren bakom böckerna Solviken och Croissants till frukost.

Skriv-TV är ett teveprogram på webben för alla som skriver. Vi har ett nytt tema varje gång och ett stående inslag där tittarfrågor besvaras. Programmet sänds varannan fredag kl 15-16. Inspelade program kan ses på www.skrivtv.se.

Comments

comments

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!