Warning: Use of undefined constant OP_AWEBER_AUTH_URL - assumed 'OP_AWEBER_AUTH_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 312 Warning: Use of undefined constant OP_GOTOWEBINAR_AUTH_URL - assumed 'OP_GOTOWEBINAR_AUTH_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 330 Warning: Use of undefined constant OP_ONESHOPPINGCART_CONNECT_URL - assumed 'OP_ONESHOPPINGCART_CONNECT_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 348 Warning: Declaration of OptimizePress_Blog_Comments_Module::display_settings($section_name, $config = Array) should be compatible with OptimizePress_Modules_Base::display_settings($section_name, $config = Array, $return = false) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/modules/blog/comments/comments.php on line 482 Yrkesutbildning för lektörer - Ann Ljungberg Författarcoach

reading-glasses-452543_640

Det skrivs som aldrig förr i Sverige och många blivande författare som verkligen satsar på sitt författarskap tar hjälp av lektörer innan de skickar manus till förlag. Lektör är en växande yrkesroll. När jag startade som lektör år 2004 fanns det en handfull personer i Sverige som tog emot manus direkt från författarna – nu finns det fler än 50. Och det räcker inte. För egen del är jag alltid fullbokad minst 4 månader framåt.

Därför har jag bestämt mig för att hjälpa 12 personer att bli lektörer i år.

Utbildningen beskrivs i detta webinarium (inspelning från 24 mars) och jag tar emot ansökningar för intervju till min mailadress.

 

Comments

comments

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!