Denna månad deltar jag i Linda Hernestal da Silvas #bloggutmaning #bloggsucce för företagare och första uppgiften är att skriva om mitt företag.

Ja, tänk att jag blev företagare!

Under många år jobbade jag i riktigt stora organisationer, det största hade över 100000 anställda och det minsta runt 5000. Jag hade inte den minsta tanke på att starta eget. Men när vi drog iväg på långsegling 2002, min man och jag, hade jag sagt upp mig och skulle “bara vara”. Det var skönt i ett år. Vi ville fortsätta segla och jag ville samtidigt ha fler intellektuella utmaningar så jag började inventera mina intressen och kunskaper – vad skulle jag syssla med? Skrivandet har alltid varit min största hobby och på en del krokiga vägar kom jag att bli författarhjälpare. Jag startade egen firma 2004 med tanken att jobba som lektör, redaktör och arrangör av skrivkurser.

12 år senare har verksamheten vuxit rejält. Jag har fortbildat mig till författarcoach, leder egna skrivkurser runt om i världen, har jobbat med över 1000 manus och har en egen “teveshow” på nätet och roliga samarbeten med andra företagare, t ex Content Bootcamp – ett skrivläger för företagare. I år har jag också startat en 6-månaders utbildning för andra som vill bli lektörer. Till årsskiftet ombildar jag till AB och utökar verksamheten ännu mer, häng med denna månad så berättar jag mer 🙂

Vi seglar förresten fortfarande, båten ligger i USA där vintern kommer att tillbringas.

 

Comments

comments

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!