Maria Sundqvist och Ann Ljungberg pratar med föreläsaren Niklas Delmar.

“Med sitt genuina, varma och inspirerande engagemang för människor och företag finner Niklas de innovativa lösningarna som skapar de bästa resultaten”

KORT BESKRIVNING AV NIKLAS

“Niklas inspirerar med stort förtroende genom sitt äkta och varma engagemang, vilket är uppenbart i alla klient- och ledarskapssituationer. Han drivs av starka värderingar, är extremt professionell och har ett genuint intresse för människor och deras verksamhet. Niklas strävar efter att effektivt hjälpa båda organisatoriska system och människor att växa. Han är mest inspirerande när han med hjälp av sin varma natur, lyfter sina anställda och kunder och kombinerar sitt strukturerade tillvägagångssätt med sårbarhet, styrka och humor. Niklas har ett kompromisslöst åtagande att leverera det bästa, han är i framkant , Är strategisk och vågar se utanför den traditionella ramen, med ett verkligt engagemang för klientutmaningar. ”

Ovanstående baseras på svar från 13 kollegor och klienter i oktober 2014.

VAD DU KAN FÖRVÄNDA FRÅN MIG

Jag kommer att inspirera dig att utmana dig själv och de som finns runt dig, för att identifiera och maximera dina egna, dina vänners och kollegors och din organisations sanna potential. Först då kan vi alla uppnå autentiskt ledarskap, oss själva och andra.

LÄS MER HÄR

http://www.niklasdelmar.com/foredrag/ 

http://www.niklasdelmar.com/niklasdelmarsprojekt/

Comments

comments

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!