Warning: Use of undefined constant OP_AWEBER_AUTH_URL - assumed 'OP_AWEBER_AUTH_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 312 Warning: Use of undefined constant OP_GOTOWEBINAR_AUTH_URL - assumed 'OP_GOTOWEBINAR_AUTH_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 330 Warning: Use of undefined constant OP_ONESHOPPINGCART_CONNECT_URL - assumed 'OP_ONESHOPPINGCART_CONNECT_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/framework.php on line 348 Warning: Declaration of OptimizePress_Blog_Comments_Module::display_settings($section_name, $config = Array) should be compatible with OptimizePress_Modules_Base::display_settings($section_name, $config = Array, $return = false) in /storage/content/01/152501/annljungberg.se/public_html/wp-content/plugins/optimizePressPlugin/lib/modules/blog/comments/comments.php on line 482 Action Taker-podden 022 - Ann Ljungberg Författarcoach

Äntligen höststart efter sommaruppehållet! Denna gång träffar vi superinspirerande Malin Henriksson Pratt.

FRÅN UTBLOTTAD TILL FRAMGÅNGSRIK

Malin har över 20 års erfarenhet av att hjälpa människor och företag att förverkliga sina drömmar.

På 90-talet tog hon sig själv från en till synes omöjlig situation som totalt utblottad med skulder hon inte trodde hon skulle kunna betala av under hela sin livstid – till att göra sig fri och skapa ett framgångsrikt liv med konstant inflöde.

Sedan många år tillbaka lever hon sitt drömliv och driver mycket framgångsrikt flera egenutvecklade koncept: DREAMALITY – make your dream reality, SOULFUL TRANSFORMATION WORK, FRAMGÅNGSBOOSTEN. Ladda gärna ner GRATIS E-BOK ”Tänk om Pengar faktiskt växer på träd!”

www.malinhenrikssonpratt.com

Comments

comments

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!