Välkommen till en gratiskurs om skrivande!

Visst kan du bli författare!

Roligt att du hittat hit! Jag heter Ann Ljungberg och jobbar som författarcoach, skrivkursledare, lektör och förlagsredaktör. Jag har hjälpt hundratals författare till utgivning och nu är det din tur!

GRATIS SKRIVKURS!

Skriv din bok, steg för steg.

Under de närmaste 26 veckorna får du ett brev i veckan med ett matnyttigt tips för ditt skrivande.

Det kostar inget, allt du behöver göra är att fylla i din mejladress så breven hamnar rätt!

  • Det första brevet handlar om författarens bästa verktyg nr1
  • Det andra brevet handlar om att lyssna både inåt och utåt
  • Det tredje brevet handlar om … ja, anmäl dig så får du se :-)

Din adress är säker här – ingen spam!

En nöjd deltagare:

Jag har anmält mig till din gratiskurs, och vill tacka för de tips du skickar ut, de känns mycket användbara och genomtänkta, och framför allt konkreta!

Jag har en hög med påbörjade berättelser sedan flera år tillbaka i datorn.

Tyvärr har jag alltid gett upp skrivandet i förtid, och inte förstått hur jag ska gå vidare med berättelsen, när jag tappar den första inspirationen. Jag har också haft svårt att tro på min idé och att ge mig den tid som behövs för att skriva. Dina tips, framförallt i utskick 3, har fått mig att inse hur viktigt det är att sätta konkreta mål, dela upp arbetet och ge mig själv tiden och självförtroendet att skriva. För första gången känner jag att jag greppar idén om hur mitt bokprojekt kan förverkligas och att projektet är möjligt att genomföra! Stort tack för det! Katarina J,

En nöjd deltagare till:

Jag prenumererar på din gratiskurs om bokskrivande och är riktigt imponerad av de genomtänkta råden och tipsen. Utskicken är långt bättre än jag hade vågat hoppas på.

Tusen tack för att du delar med dig av dessa inspirerande och användbara kunskaper som jag saknat, och tack för känslan jag får när jag märker att jag redan tänkt rätt om många saker. Det är med glädje jag uppfylls av hopp om boken jag började skriva på i juli. 🙂

Önskar dig allt gott, och tack igen. Eva-Lena B,